Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Щойно стартувала мистецька віртуальна премія - Мистецький Рейтинг
Крім вже звичних театру, кіна, літератури й музики додався рейтинг найкращих фестивалів 2008-го року. Цьогоріч література розділена на три підномінації - проза, поезія та переклади.
Для голосування, запобігаючи накруткам необхідна реєстрація на Виделці. Це не забирає й хвилини часу.
Правила голосування: можна обирати свого кандидата, бажано відмічатися в коментарях, там само можна додати й власну кандидатуру в тій чи іншій номінації. Жоден переможець не отримає ані грошової премії, ані місця на кладовищі (це не Шевченківська премія). Це суто віртуальна забава з об'єктивним голосуванням. Щодня будь-які накрутки зніматимуться, зареєструвати кілька разів на одну email-адресу неможливо.
Результати 2007-го.
![]() ![]() |
3.2.2009, 2:13
Пост
|
|
|
іііі ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 24 З нами з: 2.1.2008 Користувач №: 2 073 Країна: ![]() |
Які фільми минулого року найкращі- обираєте саме ВИ!
Віддаючи свій голос, не забудьте додати коментар, чому ви обрали саме цей фільм(и)! |
|
|
|
4.2.2009, 17:52
Пост
|
|
|
вже не підліток ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 97 З нами з: 15.3.2007 З: Paris Користувач №: 1 004 Країна: ![]() Слухаю: Укррок Читаю: Оксана Забужко „Шевченків міф України” Востаннє переглянули: U2 |
Владика Андрей - знятий непогано і транслюють його в Європі
|
|
|
|
5.2.2009, 10:24
Пост
|
|
|
починаючий абітурієнт ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 208 З нами з: 6.4.2007 Користувач №: 1 071 Країна: ![]() |
проголосувала за *Blue hour* Цілик.
а ще сподобались *Станси для Весни* і *ФРО*. інші короткометражки з цьогорічної Молодості.. еммм.. на любителя)) хоча *Намір* ще непоганий. |
|
|
|
5.2.2009, 11:57
Пост
|
|
|
зрілий форумчанин ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 778 З нами з: 28.1.2007 З: Київ-Киев-Kyiv, Ukraine Користувач №: 817 Країна: ![]() Слухаю: Наив/Оркестр ЧЕ Читаю: Оксана Забужко - Інопланетянка Востаннє переглянули: Передивляюся триллери і хорори :) |
Хо-хо, практично все - АртХауз, а 70% ще й з одного фестивалю :)
Проголосував чесно за кращий наш фiльм року - довгоочiкуваний "Зйом" Шапiро. Хоч фiльм i пролежав на полицi майже рiк. А подивитися всiм раджу - чудовий задум i фiрмовий шапiрiвський гумор. Можна посмiятися над бидлом i над собою. |
|
|
|
5.2.2009, 13:09
Пост
|
|
|
дитятко сопливе ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 16 З нами з: 12.2.2008 З: Київ Користувач №: 2 754 Країна: ![]() |
"Намір". Однозначно. :)
|
|
|
|
5.2.2009, 15:16
Пост
|
|
|
been a long lonely, lonely, lonely, lonely, lonely time ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Супермодератори Повідомлень: 3 537 З нами з: 6.11.2005 З: Український Ольстер Користувач №: 9 Країна: ![]() |
ааа, чуваки, хто голосує за "сафо"? )))))) ой, не смішіть )))
|
|
|
|
5.2.2009, 17:33
Пост
|
|
|
золота дитина ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 44 З нами з: 1.10.2008 З: Київ Користувач №: 3 972 Країна: ![]() |
Лучший фильм - однозначно "МЄСТЬ ЄДДІ-2". Если его не включат в рейтинг - я сниму МЕСТЬ ЭДДИ -3 !!! Это прямая угроза укр. кино! нет! Это ултиматум! (IMG:style_emoticons/default/anarh.gif)
ВОТ! Откройте глаза,уважаемай публика,что есть истинное творение: http://www.upv.com.ua/video3small/films_eddi_reis.htm |
|
|
|
5.2.2009, 17:45
Пост
|
|
|
борець з вакуумом ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 1 361 З нами з: 19.12.2006 З: Космосу Користувач №: 696 Країна: ![]() Слухаю: AC/DC,millionaire, arno Читаю: мед. література Востаннє переглянули: Couples Retreat |
Так коли вже третя частина? Я вже заготовив мішок порн корна!
|
|
|
|
5.2.2009, 19:43
Пост
|
|
|
ще не юнак ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 104 З нами з: 20.1.2009 Користувач №: 4 492 Країна: ![]() Слухаю: лютая репчага |
Проголосував чесно за кращий наш фiльм року - довгоочiкуваний "Зйом" Шапiро. Хоч фiльм i пролежав на полицi майже рiк. А подивитися всiм раджу - чудовий задум i фiрмовий шапiрiвський гумор. Можна посмiятися над бидлом i над собою. мдаа, поясніть мені будь-ласка, в чому оригінальність і гумор цього фільму, може і я посміюсь. |
|
|
|
6.2.2009, 9:30
Пост
|
|
|
збочений підліток ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 81 З нами з: 9.6.2008 З: м.Коломия колишньої Станіславської області, тепер Івано-Франківської Користувач №: 3 462 Країна: ![]() Слухаю: ОКЕАН ЕЛЬЗИ Читаю: Велику кількість творів І.Я.Франка |
Владика Андрей
|
|
|
|
6.2.2009, 10:10
Пост
|
|
|
дитятко маленьке ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 4 З нами з: 13.10.2008 З: Київ Користувач №: 4 034 Країна: ![]() Слухаю: "Мертвий півень", "MUSE", "PLACEBO" Читаю: Таня Малярчук "Як я стала святою", "Говорити" |
проголосувала за "Сафо", напевно того що інші стрічки просто не мала змоги переглянути (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
6.2.2009, 12:33
Пост
|
|
|
зрілий форумчанин ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 778 З нами з: 28.1.2007 З: Київ-Киев-Kyiv, Ukraine Користувач №: 817 Країна: ![]() Слухаю: Наив/Оркестр ЧЕ Читаю: Оксана Забужко - Інопланетянка Востаннє переглянули: Передивляюся триллери і хорори :) |
мдаа, поясніть мені будь-ласка, в чому оригінальність і гумор цього фільму, може і я посміюсь. Фiльм знiмався прихованими камерами i монтувався в режимi рiал-тайм. Окрiм акторiв-чоловiкiв i двох жiнок всi iншi персонажi - справжнi кобiти. Еффекти клубного пiдчепону (Вiн же pick-up) на тлi гарноi, хоч i не в тему, фiлософii режисера. |
|
|
|
6.2.2009, 14:41
Пост
|
|
|
Я весьма ебанутый! (с) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Адміністратори Повідомлень: 823 З нами з: 8.4.2007 З: Дніпро -> Київ Користувач №: 1 075 Країна: ![]() Слухаю: Все позитивне поспіль + подкастики + книжечки! Востаннє переглянули: дурнуваті бойовики та Сімпсонів |
Фiльм знiмався прихованими камерами i монтувався в режимi рiал-тайм. Окрiм акторiв-чоловiкiв i двох жiнок всi iншi персонажi - справжнi кобiти. Еффекти клубного пiдчепону (Вiн же pick-up) на тлi гарноi, хоч i не в тему, фiлософii режисера. Одне з найцікавішого, що для мене пов'язано з цим фільмом — це чутки про справжність героїв: або хлопці актори, дівчата — ні, або лише дівчата актори, або взагалі повністю справжні. :) |
|
|
|
6.2.2009, 14:44
Пост
|
|
|
Одне з найцікавішого, що для мене пов'язано з цим фільмом — це чутки про справжність героїв: або хлопці актори, дівчата — ні, або лише дівчата актори, або взагалі повністю справжні. :) Да в пизду слухи - это сам Шапиро говорил. У него новых героев в каждом фильме добавляется с пропорцией +1. А так актёры - те же. |
|
|
|
6.2.2009, 15:32
Пост
|
|
|
вже підріс ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 53 З нами з: 16.6.2008 З: Берлін Користувач №: 3 496 Країна: ![]() Читаю: Харукі Мураками"Naokos Lächeln" Востаннє переглянули: "Krabat", "Престиж" |
[quote name='Skafandr' date='5.2.2009, 18:45' post='802 порн корна! А що це таке?
[/quote] |
|
|
|
6.2.2009, 16:40
Пост
|
|
|
ще не юнак ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 104 З нами з: 20.1.2009 Користувач №: 4 492 Країна: ![]() Слухаю: лютая репчага |
2Єжі: ну раз сам Шапіро говоріл, значіт ценнасть фільма ачєвідна =)))
щодо мене всі ці приховані камери і постановки - все одне шо роздрукувати логи з аські і парити потім як невпадло-арт, хоча місце їм - на баші, максимум. |
|
|
|
6.2.2009, 22:50
Пост
|
|
|
дитятко сопливе ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 18 З нами з: 27.10.2008 З: космос Користувач №: 4 095 Країна: ![]() Слухаю: fleur,luk,tori amos Читаю: мілорад павіч "хазарський словник" Востаннє переглянули: шапіро"кастіг","Панночка та хуліган"(балет) |
"Закон" Боже,хто сюди "Явдоху" включив? Мене досі трясе,коли я про це згадую.Мене двічі змусили це дивитися, а потім ще ця Оксана(режесер) мене всюди переслідувала: куди не піду вона там, і сідає біля мене(маньячка якась) |
|
|
|
7.2.2009, 0:51
Пост
|
|
|
борець з вакуумом ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 1 361 З нами з: 19.12.2006 З: Космосу Користувач №: 696 Країна: ![]() Слухаю: AC/DC,millionaire, arno Читаю: мед. література Востаннє переглянули: Couples Retreat |
[quote name='Skafandr' date='5.2.2009, 18:45' post='802 порн корна! А що це таке? (IMG:http://cs1108.vkontakte.ru/u4834320/10774175/x_01da8149.jpg) |
|
|
|
8.2.2009, 15:38
Пост
|
|
|
ще не юнак ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 104 З нами з: 4.1.2008 З: Вінниця Користувач №: 2 084 Країна: ![]() |
Вже вкотре задаю це питання на цьому форумі: ДЕ ВИ ЗНАЙШЛИ ЦІ ФІЛЬМИ?!?!... Ну будь ласка скажіть - ДЕ?...
Я бачив розкручені типу Сафо або Богдан-Зиновій Хмельницький і ще декілька. Інші ж не показували у кінотеатрах, не продають у магазинах, їх здається взагалі не розтиражували на двд. Про деякі з цих фільмів навіть важко знайти щось в інеті. Перші позиції у пошуку ,до речі, займає ця сторінка. Що це за секретне кіно таке і для кого його знімають? Я б з радістю їх подивився але на жаль і не дивлячись на все моє бажання я не можу цього зробити. |
|
|
|
12.2.2009, 15:18
Пост
|
|
|
дорослюще юначище ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 199 З нами з: 26.2.2008 З: КИЇВ Користувач №: 2 820 Країна: ![]() Слухаю: Zbigniew Preisner Radiohead ....неизменно Читаю: Лев Данилкин Востаннє переглянули: Прямой репортаж о смерти |
«Сафо» Роберт Кромбі [ 20 ] [19,80%] ))))))))))))))))))))))))????????????????хАХАХАХХАА....ЖЕСТЬ
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 10th September 2010 - 13:37 |
| Ідея та дизайн: Богдан Логвиненко, логотип: Дмитро Єрмолов, стандартний набір css: C.N. Created by IP.Board © 2008 IPS, Inc. |
||