Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
27.12.2008, 12:50
Пост
|
|
|
дитятко маленьке ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1 З нами з: 27.12.2008 Користувач №: 4 387 Країна: ![]() |
Ми помрем не в ПарижіСлова: Наталка Білоцерківець
Музика: Мертвий півень Em Am Em Забуваються лінії запахи барви і звуки Em Am Em Слабне зір гасне слух і минається радість проста G H7 Em За своєю душею простягнеш обличчя і руки G H7 Em Але високо і недосяжно вона відліта Залишається тільки вокзал на останнім пероні Сіра піна розлуки клубочиться пухне і от Вже вона роз'їдає мої беззахисні долоні І огидним солодким теплом наповзає на рот Залишилась любов але краще б її не було В провінційній постелі я плакала доки стомилась І бридливо рум'яний бузок заглядав до вікна Поїзд рівно ішов і закохані мляво дивились Як під тілом твоїм задихалась полиця брудна Затихала стихала банальна вокзальна весна Ми помрем не в Парижі тепер я напевно це знаю В провінційній постелі що потом кишить і слізьми І твого коньяку не подасть тобі жоден я знаю Нічиїм поцілунком не будемо втішені ми Під мостом Мірабо не розійдуться кола пітьми Надто гірко ми плакали і ображали природу Надто сильно любили коханців соромлячи тим Надто вірші писали поетів зневаживши зроду Нам вони не дозволять померти в Парижі і воду Під мостом Мірабо окільцюють конвоєм густим Em Am G H7 хотілося б табулатуру, чи гтп, але є шоє, якшо хтось має, то киньте посилання, чи ше шось, буду дуже вдячний)) |
|
|
|
27.12.2008, 13:13
Пост
|
|
|
юначина ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 150 З нами з: 24.9.2008 З: БЦ Користувач №: 3 938 Країна: ![]() Слухаю: ska, ambient, chillout Читаю: Бегбедер, Хемінґвей, Андрухович Востаннє переглянули: невыносимая легкость бытия |
граю її цими акордами, і результат мені подобається. на першій струні буру відкриту-2 лад-3лад-2 лад-відкриту. таким перебором на цих акордах. Переходи Am Em нескладні ж. Там де грається боєм, цей принцим зберігається. уривкок, що йде після другого куплету і наприкінці теж підібрати неважко, в принципі.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 10th September 2010 - 12:56 |
| Ідея та дизайн: Богдан Логвиненко, логотип: Дмитро Єрмолов, стандартний набір css: C.N. Created by IP.Board © 2008 IPS, Inc. |
||