Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
3.12.2008, 17:52
Пост
|
|
|
дитятко маленьке ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1 З нами з: 3.12.2008 З: Kyiv Користувач №: 4 263 Країна: ![]() Читаю: "Тіні забутих предків", Ерік "Майн квест" Востаннє переглянули: Бергман "Літо з Монікою", "Вечір блазнів" |
Не секрет, що творчі натури потребують не лише самореалізації, але й натхнення. Пропоную поділитися інформацією про муз, що надихають (чи на якомусь етапі надихали) "півнів":) (IMG:style_emoticons/default/6.gif)
Не для поширення чуток, а для розуміння і вшанування натхненниць їхньої музики (IMG:style_emoticons/default/angel.gif) З іншого боку можна розповісти, хто з музикантів вам особисто подобається, кому симпатизуєте і чому)) Тема про "дала б..." з відомого вже поста про Андруховича... ну теж... для охочих і розкомплексованих. А чому б і ні (IMG:style_emoticons/default/pardon.gif) |
|
|
|
3.12.2008, 18:01
Пост
|
|
|
сенсей ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 1 965 З нами з: 26.12.2005 З: Київбург, фатерлянд Україна Користувач №: 55 Країна: ![]() Слухаю: Chouchou, NIN, Moroque Читаю: Чжуан-Цзи Востаннє переглянули: "Талановитий містер Ріплі" |
Я би дав.
Чайці. Помацати мій Гібсон Лес Пол)))) |
|
|
|
3.12.2008, 22:59
Пост
|
|
|
дорослюще юначище ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 186 З нами з: 17.7.2008 З: Lemberg Користувач №: 3 628 Країна: ![]() Слухаю: Щось не можу знайти нічого під настрій Читаю: Різне і хороше Востаннє переглянули: Три кольори |
Я би дав. Чайці. Помацати мій Гібсон Лес Пол)))) Ого, в тебе є Гібсон Лес Пол! Ти крут (IMG:style_emoticons/default/icon_punk.gif) |
|
|
|
13.2.2009, 21:00
Пост
|
|
|
дорослюще юначище ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 183 З нами з: 27.1.2007 З: Станіслав Користувач №: 813 Країна: ![]() Слухаю: Ez3kiel, Макс Паленко, Вій, FM "Галичина" Читаю: Дефіляда, Доктор Серафікус Востаннє переглянули: "Час збирати каміння", "Рембо IV" (: ги-ги) |
В захваті від Сука.
А в 2005-му на Рок-екзистенції Яринку хтіло відсотків 100 залу КПІ. (: |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 6th September 2010 - 11:42 |
| Ідея та дизайн: Богдан Логвиненко, логотип: Дмитро Єрмолов, стандартний набір css: C.N. Created by IP.Board © 2008 IPS, Inc. |
||