Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Щойно стартувала мистецька віртуальна премія - Мистецький Рейтинг
Крім вже звичних театру, кіна, літератури й музики додався рейтинг найкращих фестивалів 2008-го року. Цьогоріч література розділена на три підномінації - проза, поезія та переклади.
Для голосування, запобігаючи накруткам необхідна реєстрація на Виделці. Це не забирає й хвилини часу.
Правила голосування: можна обирати свого кандидата, бажано відмічатися в коментарях, там само можна додати й власну кандидатуру в тій чи іншій номінації. Жоден переможець не отримає ані грошової премії, ані місця на кладовищі (це не Шевченківська премія). Це суто віртуальна забава з об'єктивним голосуванням. Щодня будь-які накрутки зніматимуться, зареєструвати кілька разів на одну email-адресу неможливо.
Результати 2007-го.
![]() ![]() |
2.1.2008, 15:29
Пост
|
|
|
іііі ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 24 З нами з: 2.1.2008 Користувач №: 2 073 Країна: ![]() |
Який із релізів цього року найкращий - обирати тільки Вам!
Голосуючи, не забудьте додати коментар, чому ви обрали той чи інший реліз! Якщо ми пропустили який-небудь реліз, просимо додавати його нижче і він буде включений до опитування. Правила: .- виконавці мають бути українські (мова або національність) .- альбоми мають бути ориґінальні (не перевидання, не збірки, тільки виключно нові твори), тут є одне виключення - Триб'ют Вія - це дійсно збірник, але усі пісні на ньому дійсно є ориґінальними |
|
|
|
2.1.2008, 21:35
Пост
|
|
|
ди ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Супермодератори Повідомлень: 1 097 З нами з: 13.5.2007 Користувач №: 1 198 Країна: ![]() |
Зі всього списку проголосував за
Дахубраху, Сестер Тельнюк та Тік)) |
|
|
|
2.1.2008, 23:24
Пост
|
|
|
велике дитятко ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 25 З нами з: 28.12.2007 Користувач №: 2 060 Країна: ![]() Слухаю: the tragically hip, bullet for my valentine |
bezper4no Inkynabyla jak na mene, krascha zi spusky....ny i we TOL...Tik-ce veselo...
|
|
|
|
2.1.2008, 23:35
Пост
|
|
|
дуже дивний атрактор ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Супермодератори Повідомлень: 1 566 З нами з: 30.12.2005 З: Київбург Користувач №: 60 Країна: ![]() Слухаю: Люк, Мертвий півень, РАГА, Звуки Му Читаю: Антонич, Камю, Сартр Востаннє переглянули: Пиль |
Дахабраха і Сестри Тельнюк. Тому що я їх люблю:)
|
|
|
|
2.1.2008, 23:41
Пост
|
|
|
offline member ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Супермодератори Повідомлень: 2 488 З нами з: 3.6.2006 Користувач №: 253 Країна: ![]() |
Проголосував за те, що чув (IMG:style_emoticons/default/Just_Cuz_01.gif)
Бумбокс – «Тримай», Гудімов – «Монопол:я», Н.Три – «Якби я міг знати...», Мері – «Мерідіани», Океан Ельзи – «Міра», Тік – «Літерадура», Qarpa – «In Zhyr». |
|
|
|
3.1.2008, 14:44
Пост
|
|
|
what? ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Супермодератори Повідомлень: 989 З нами з: 28.11.2006 Користувач №: 639 Країна: ![]() |
Найкращі релізи цього року наступні:
1. ОЯК «Мати» 2. Вогнесміх «Країна У.» 3. Dazzle Dreams – «Dazzle Dreams» 4. Гуцул Каліпсо – «Рекєт-Гангстєра» 5. Широко Zакриті Очі – «Зроби це» 6. Кроки – «Володар Таємниць» 7. Живосил – «Оріяна. Життя як є» 8. Перкалаба – «Говорить Івано-Франківськ» За все це власне і проголосував :) а Карпа своїм Інжиром мене розчарувала (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !!!! Доречі - виправіть Оріяна – «Життя як є» на Живосил – «Оріяна. Життя як є» |
|
|
|
3.1.2008, 15:09
Пост
|
|
|
зеленокрилий ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 1 354 З нами з: 2.2.2007 З: Львів Користувач №: 833 Країна: ![]() Слухаю: schiller Читаю: свято, яке завжди зі мною Востаннє переглянули: 12 стільців |
божичі - бо вони зе бест, дахабраха - бо від них в мене ерекція, ОЯК - бо вони драйвові і круті, перкалаба - бо в них є "горррррриииии!"
Це повідомлення відредагував piligrim: 3.1.2008, 15:10 |
|
|
|
4.1.2008, 0:04
Пост
|
|
|
дитятко сопливе ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 10 З нами з: 9.7.2007 З: На краю світу Користувач №: 1 369 Країна: ![]() Слухаю: Guns N' Roses, Н.Три, Файно Читаю: З цього можна зробити декілька оповідань, Я-Мілена Востаннє переглянули: Іду за край, Скарби нації2 |
Божичі- за перший анімаційний український кліп;
ДахаБраха- за вокал, за автентику, за Дах... Н.Три - за простоту емоцій і складність текстів Перкалаба- за гарячу кров, за Шешори і їхню "близькість" до народу, за Ясени... |
|
|
|
4.1.2008, 3:53
Пост
|
|
|
been a long lonely, lonely, lonely, lonely, lonely time ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Супермодератори Повідомлень: 3 537 З нами з: 6.11.2005 З: Український Ольстер Користувач №: 9 Країна: ![]() |
Голосував за Сестер Тельнюк, Перкалабу, Вій, SunSay, ДахуБраху. Усі вони абсолютно різні, але і по-своєму найкращі ІМХО.
|
|
|
|
4.1.2008, 4:43
Пост
|
|
|
велике дитятко ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 25 З нами з: 28.12.2007 Користувач №: 2 060 Країна: ![]() Слухаю: the tragically hip, bullet for my valentine |
a ne mona zrobutu schob vsi albomu jshlu za kilkistjy golosiv vid najbilshoi do najmenshoi?
|
|
|
|
4.1.2008, 4:55
Пост
|
|
|
іііі ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 24 З нами з: 2.1.2008 Користувач №: 2 073 Країна: ![]() |
Ні, це технічно не передбачено, на жаль (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Хоча лідерів видно і так!
|
|
|
|
4.1.2008, 9:33
Пост
|
|
|
дитятко маленьке ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 6 З нами з: 4.1.2008 З: Львів Користувач №: 2 080 Країна: ![]() Слухаю: Swamp FM,The Sins of Thy Beloved,Tristania Читаю: Світлана Поваляєва"Лярви Небо Кухня Мертвих" Востаннє переглянули: "Спокута"(Atonement) |
Голосувала за Кроду та пісні групи Вій у виконанні інших музикантів...
|
|
|
|
4.1.2008, 10:03
Пост
|
|
|
дитятко сопливе ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 12 З нами з: 12.7.2006 З: Поки що Київ... Користувач №: 307 Слухаю: Гади,Вій,КВ,СаміСвої,ОЯК |
Сухарєв, Самі Свої, триб’ют Вія.
|
|
|
|
4.1.2008, 10:17
Пост
|
|
|
велике дитятко ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 25 З нами з: 15.5.2006 З: Kyiv Користувач №: 220 Країна: ![]() Слухаю: ФС, ТОЛ та ін Читаю: ПерехресніСтежки Франка |
а де Esthetic Education і Werewolf?
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) без них ніяк |
|
|
|
4.1.2008, 11:00
Пост
|
|
|
доросле дитятко ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 31 З нами з: 24.10.2007 Користувач №: 1 751 Країна: ![]() |
хороше опитування.
до нього ще можна було б додати, наприклад, такі питання: • про які колективи/альбоми (із списку) ви ніколи не чули? • які з альбомів (із списку) ви придбали? • які альбому (із списку) плануєте придбати? • які альбоми (із списку) не варті вашої уваги? • які придбані вами альбоми ви можете порекомендувати? я, наприклад, ніколи не придбаю наступні альбоми: • Вова зі Львова – «Презентує: ЙоЙ#1» • Гайтана – «Краплі дощу» • Гудімов – «Монопол:я» • Океан Ельзи – «Міра» • Пономарьов Олександр – «Ніченькою» • С.К.А.Й. – «Планета С.К.А.Й.» • Dazzle Dreams – «Dazzle Dreams» • Скрябін – «Про любов?» • Тік – «Літерадура» • Мандри – «Мандри у Країні Мрій (live)» • Таліта Кум – «Шоу бізнес!» придбав і залишився задоволеним: • Вася Club – «Руський альбом» • Роллік'с – «Мікрoff/onна перевірка» (тепер Україна має свій Limp Bizkit) щось, мало вийшло... цікаво послухати/придбати: • Витівки – «Сільське кохання» • ДахаБраха – «Ягудки» • Інкунабула – «Невидане» • Орекстр Янки Козир – «Мати» • По.НеДіл.О.К. – «Тричі» • Пісні групи Вій у виконанні українських музикантів – «Очі Відьми» • Пропала Грамота – «Цейво» • Qarpa – «In Zhyr» • SunSay – «SunSay» про тих, хто не у списку нічого сказати не можу (ані доброго, ані поганого): ці імена зустрілися мені уперше голосував за Сестер ТЕЛЬНЮК і їхню "Жовту кульбабу"! ...хто б мав сумнів :) |
|
|
|
4.1.2008, 11:27
Пост
|
|
|
дитятко маленьке ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 5 З нами з: 4.1.2008 Користувач №: 2 085 Країна: ![]() |
Бумбокс та Сансей - однозначно, особливо порадував останній неперевершеною якістю... слухаю постійно
|
|
|
|
4.1.2008, 11:43
Пост
|
|
|
Несприйнятий цим світом геній ![]() ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 386 З нами з: 10.1.2007 З: Київ Користувач №: 758 Країна: ![]() |
ЦИТАТА(Опитувальник @ Jan 2 2008, 03:29 PM) [snapback]43410[/snapback] Якщо ми пропустили який-небудь реліз, просимо додавати його нижче і він буде включений до опитування. Я просив додати Серцевий Напад, але в них інтернет-реліз і у формі диска він не вийде. По темі: Голосував за По.НеДіл.О.К. – «Тричі» хоч і не чув жодної пісні) Цей диск не один рік робився, думаю він вартий уваги. Також голосував за Роллік'с – «Мікрoff/onна перевірка», ТОЛ – «Утопия», Qarpa – «inЖИР» (до речі, саме таке написання є правильним), голосував по подобається... і всьо, а більшості з цього переліку не чув і якось бажання немає:) |
|
|
|
4.1.2008, 11:52
Пост
|
|
|
дитятко маленьке ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 5 З нами з: 14.12.2007 З: Київ Користувач №: 1 993 Країна: ![]() Слухаю: http://www.last.fm/user/yurkoziy |
Вогнесміх
Океан Ельзи Інкунабула Юркеш SunSay (тут додав би "відкриття року" і "перше місце") (IMG:style_emoticons/default/icon_ua3.gif) |
|
|
|
4.1.2008, 12:48
Пост
|
|
|
been a long lonely, lonely, lonely, lonely, lonely time ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Супермодератори Повідомлень: 3 537 З нами з: 6.11.2005 З: Український Ольстер Користувач №: 9 Країна: ![]() |
ЦИТАТА Я просив додати Серцевий Напад, але в них інтернет-реліз і у формі диска він не вийде. Інтернет-дисків багато, беруть участь в рейтингу лише реальні алльбоми : ) Esthetic Education додали :) |
|
|
|
4.1.2008, 13:06
Пост
|
|
|
зрілий форумчанин ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 778 З нами з: 28.1.2007 З: Київ-Киев-Kyiv, Ukraine Користувач №: 817 Країна: ![]() Слухаю: Наив/Оркестр ЧЕ Читаю: Оксана Забужко - Інопланетянка Востаннє переглянули: Передивляюся триллери і хорори :) |
"Жовта кульбаба" Тельнюк. І все.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 31st July 2010 - 19:16 |
| Ідея та дизайн: Богдан Логвиненко, логотип: Дмитро Єрмолов, стандартний набір css: C.N. Created by IP.Board © 2008 IPS, Inc. |
||