Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
30.1.2007, 23:27
Пост
|
|
|
демобілізований ![]() ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 380 З нами з: 30.1.2007 З: Київ Користувач №: 826 Країна: ![]() Слухаю: Muse, Queen, Мертвий Півень, U2, Pink Floyd, Bjork |
Все супер!!!!!:) Але хотілось би побачити тут чат.
|
|
|
|
30.1.2007, 23:38
Пост
|
|
|
been a long lonely, lonely, lonely, lonely, lonely time ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Супермодератори Повідомлень: 3 537 З нами з: 6.11.2005 З: Український Ольстер Користувач №: 9 Країна: ![]() |
ЦИТАТА(Stasocaster @ Jan 30 2007, 11:27 PM) [snapback]20609[/snapback] Все супер!!!!!:) Але хотілось би побачити тут чат. чат?:))) ого:) Ні, чату тут не буде, можливо буде чат-конференція з учасниками гурту, але не стаціонарний чат - це точно (IMG:style_emoticons/default/icon_idontno.gif) |
|
|
|
6.2.2007, 11:51
Пост
|
|
|
верства келибердянська ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 64 З нами з: 6.2.2007 З: Kyiv Користувач №: 852 Країна: ![]() Слухаю: Led Zeppelin, Мертвий Півень Читаю: Гессе "Нарцис та Гольдмунд" |
Дуже приємно, що взагалі такий сайт з'явився. Тож всіх вітаю та Дякую тим, хто приклав до цього свою вмілу руку! Щодо дизайну, то це справа смаку. Мені загалом подобається - приємний, свіжий та світлий (IMG:style_emoticons/default/icon_sun.gif)
|
|
|
|
13.2.2007, 22:06
Пост
|
|
|
демобілізований ![]() ![]() ![]() Група: Постійні відвідувачі Повідомлень: 380 З нами з: 30.1.2007 З: Київ Користувач №: 826 Країна: ![]() Слухаю: Muse, Queen, Мертвий Півень, U2, Pink Floyd, Bjork |
Чи можна буде на сайті скачати відео з концертів????
|
|
|
|
13.2.2007, 22:51
Пост
|
|
|
been a long lonely, lonely, lonely, lonely, lonely time ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Супермодератори Повідомлень: 3 537 З нами з: 6.11.2005 З: Український Ольстер Користувач №: 9 Країна: ![]() |
ЦИТАТА(Stasocaster @ Feb 13 2007, 10:06 PM) [snapback]21279[/snapback] Чи можна буде на сайті скачати відео з концертів???? Можна буде, але пізніше : ) |
|
|
|
19.11.2007, 15:44
Пост
|
|
|
дитятко маленьке ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1 З нами з: 28.7.2006 Користувач №: 322 |
Прохання додати можливість підписку на RSS ленту. Джумла, здається, має модуль RSS.
Дизайн приємний, але, як на мене, йому бракує щось мертвопівненського. Якби не каструля з кришкою, то взагалі було сумно ;). |
|
|
|
5.12.2007, 16:11
Пост
|
|
|
Чи хтось займається сайтом МП? якось все притихло...
Це повідомлення відредагував Stasocaster: 26.12.2007, 23:59 |
|
|
|
18.4.2008, 23:26
Пост
|
|
|
http://deadrooster.org.ua/
Оновив сайт, зацінюйте) |
|
|
|
19.4.2008, 7:51
Пост
|
|
|
юначина ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 143 З нами з: 17.8.2007 З: Київ Користувач №: 1 488 Країна: ![]() Слухаю: Utah Jazz, Gotan Project, Dj Shah Читаю: Беґбеде - Романтичний егоїст Востаннє переглянули: Dot the I, Persepolis |
Якщо чесно, Богдане, то нинішня версія дизайну жахливо. Мені дуже сподобався дизайн, який я бачив кілька днів тому (позавчора здається). В цій версій дизайену страшенно дратує червоний коліор, що ніяк не вписується у загальну кольорову гаму. Жо того ж, здається, що шапка сайту (сіра, там де фотки Півнів вставлені) робилась нашкидкоруч в пейнті і дизайнер її не закінчив. Погано вигалядають червоним заголовки новин - погано читаються та немає контрасту між білим текстом та темно червоними заголовками.
Вибач, що я так одразу критикую. Просто кажу чесно те, що думаю. Але попри це все, тобі все одно величезний респект за те, що сайт Півнів є! |
|
|
|
19.4.2008, 10:57
Пост
|
|
|
хєрасє) що ти бачиш недоробленого в шапці?:)))
|
|
|
|
19.4.2008, 12:08
Пост
|
|
|
юначина ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 143 З нами з: 17.8.2007 З: Київ Користувач №: 1 488 Країна: ![]() Слухаю: Utah Jazz, Gotan Project, Dj Shah Читаю: Беґбеде - Романтичний егоїст Востаннє переглянули: Dot the I, Persepolis |
ну вона виглядає як недороблена) таке враження, що ти малював її у кольорі а потім прсто перевів у 8ми бітний ЧБ. такий темно сірий колір виглядає на чорному фоні брудним і занадто (рос.) "блеклым". Треба напрягати очі і вдивлятись, щоб зрозуміти, що то Місько намальований темно-сіри по чорному)
|
|
|
|
19.4.2008, 12:14
Пост
|
|
|
взагалі, я тобі раджу відмовитись від кольорової гами, орієнтованої на чорний бекграунд (як, власне, і від чорного тла)
Якщо б сайт Півня був свого роду портфоліо, або сайт-презентація, візитівка - то тоді можно було би робити супер наворочений красивий дизйн. Але цей сай, як я розумію, має бути читабельним, зручним та стати першоджерелом всіх новин гурту і т.д. Тому краще робити дизайн більш аскетичним, витонченим та зручним. |
|
|
|
20.4.2008, 21:29
Пост
|
|
|
верства келибердянська ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 64 З нами з: 6.2.2007 З: Kyiv Користувач №: 852 Країна: ![]() Слухаю: Led Zeppelin, Мертвий Півень Читаю: Гессе "Нарцис та Гольдмунд" |
Ну чому, як на мене, він таким і є - аскетичним, витонченим, зручним. І дещо схожим за стилістикою на сайт Крихітки Цахес (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Мої суб"єктивні думки: - використав би якийсь один з тих червоних, що присутні; - вважаю зайвим у шапці сайту Міська, що вказує якось незрозуміло для мене на що перстом, а замість нього виділив би півника-символ (тим же червоним). Отаке (IMG:style_emoticons/default/pardon.gif) |
|
|
|
20.4.2008, 23:15
Пост
|
|
|
От приклади різних чудових дизайнів сайтів виконавців (перший сайт - джаз, два інших - транс) -
http://www.mps-reworks.com/ http://www.mircodegovia.com/ http://www.mikeshiver.com/ Потрібно, щоб сайт Півня був на такому рівні. |
|
|
|
21.4.2008, 1:19
Пост
|
|
|
один в флеші, два в аштіемелі )))))))))))) про який рівень ти говориш? )))))))))))
|
|
|
|
21.4.2008, 15:00
Пост
|
|
|
Я весьма ебанутый! (с) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Адміністратори Повідомлень: 823 З нами з: 8.4.2007 З: Дніпро -> Київ Користувач №: 1 075 Країна: ![]() Слухаю: Все позитивне поспіль + подкастики + книжечки! Востаннє переглянули: дурнуваті бойовики та Сімпсонів |
Зазвичай людям все-одно, на чому зроблено: на plain html, чи самописному php, чи на мамбі...
|
|
|
|
21.4.2008, 19:21
Пост
|
|
|
один в флеші, два в аштіемелі )))))))))))) про який рівень ти говориш? ))))))))))) про рівень дизайну. а той сайт, що у флеші зроблений, то в ХТМЛ його зробити в 100 разів простіше ніж у флеші. Просто програмісти, що робили той сайт полінувались написати на джава-скріпт застосунок для скролу тексту) От, чистий ХТМЛ та класний дизайн - http://www.molodist.com/ |
|
|
|
21.4.2008, 22:35
Пост
|
|
|
ЦИТАТА От, чистий ХТМЛ та класний дизайн - http://www.molodist.com/ чувак, там хтмлом і не пахло) де ти бачив реєстрацію користувача на хтмлі?)))))))))) сайти, посилання на які ти скинув хєрові і неякісні) крім того, що у флеші, але робити сайт у флеші - це самогубство, яке обирають переважно олігархи або українські діджеї )))))))))))))))))))) |
|
|
|
21.4.2008, 22:37
Пост
|
|
|
крім того на молодості шапка блокується моїм abp ))) це взагалі смішно ))))))))
|
|
|
|
21.4.2008, 23:22
Пост
|
|
|
чувак, там хтмлом і не пахло) де ти бачив реєстрацію користувача на хтмлі?)))))))))) Богдане, взагалі то, зараз у вирі розвитку WEB 2.0, реєстрація пишеться виключно на HTML+JavaScript=AJAX. Причому запити на реєстрацію на стороні сервера також обробляє джава скіпт, який може працювати з БД (застарілий варіант) та XML. ЦИТАТА сайти, посилання на які ти скинув хєрові і неякісні) Ну не хочу тебе розчаровувати, але навпаки. Сайти, на які я дав тобі посилання - вони мають стиль блоґа. Звісно, якщо порівняти їх, приміром, з сайтом Національної Бібліотеки Франції чи сайту її Величності Королеви Єлизавети Другої, то дані сайти виявляться повною лажою)) І я тобі дав лінки, щоб ти подивився на дизайн. Такий простий, невимушений та, одночасно, приємний на вигляд. Принаймні на цих сайтах нічого не ріже погляд. Ну знову ж таки, це все не наїзди. Просто тема зветься "Пропозиції та зауваження". От я і висловлююсь) До речі, ти не хочеш повернути переостанній дизайн (той, що був перед цим) ? |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 10th September 2010 - 13:48 |
| Ідея та дизайн: Богдан Логвиненко, логотип: Дмитро Єрмолов, стандартний набір css: C.N. Created by IP.Board © 2008 IPS, Inc. |
||